POSIFITTER  
Aandacht voor lichaam & geest

CONTACT

LET OP: vanwege het coronavirus kan ons gebruikelijke contact worden aangepast. Hierbij valt te denken aan o.a. het maximaal aantal in groepsgrootte, mogelijke locatie (binnen/buiten) en tijdstippen (avondklok). Hierbij hanteren wij de op dat moment aangegeven richtlijnen vanuit het RIVM. Ook onze diensten kunnen daardoor afwijken, waarbij wij samen zorgen voor de juiste kwaliteit binnen de juiste mogelijkheden. JUIST NU kijken we SAMEN POSITIEF verder!

Een eerste kennismakingsgesprek is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. Hiervoor kunnen we bijvoorbeeld bij jou thuis of met een wandeling in de buitenlucht afspreken als jij dat prettig vindt. Of in één van onze sfeervolle spreekkamers in Almere.

Of op 1 van de andere ruim 100 locaties in het gehele land die wij als lid van Het Coachhuis tot onze beschikking hebben. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt.

Maak gebruik van het onderstaande contactformulier om je gegevens achter te laten. 

Maar rechtstreeks naar mij, Robert Onderwater, bellen of een WhatsApp-berichtje sturen kan natuurlijk ook. Kan ik niet direct opnemen of reageren, als ik bijvoorbeeld in een sessie of training ben (of een eigen mindful momentje:-), laat dan eenvoudig een kort berichtje met je naam en telefoonnummer achter. Dan neem ik contact met jou op, doorgaans binnen 1 dag, maar in ieder geval binnen 48 uur.

Ook als je nog vragen of opmerkingen hebt. Behoefte hebt aan extra informatie of benieuwd bent op welke manier POSIFITTER voor jouw eigen hulpvraag, of van jouw dierbare, het passende traject kan bieden, hoor/lees ik het graag of verstuur deze via het onderstaande contactformulier.

zie onder WAAROM POSIFITTER? locaties

"Zo is die eerste stap zo gezet..."

POSIFITTER  Robert Onderwater  

06 36 37 38 49  info@posifitter.nl     

KvK 77583205 / BTW-id: NL003212052B30