POSIFITTER  
Aandacht voor lichaam & geest

POSIFITTER

De naam POSIFITTER staat voor positief & fit en biedt daarmee als TOTAALCOACH de juiste aandacht voor lichaam & geest vanuit de disciplines coaching, welzijn, training & balans.  

Betreft de hulpvraag bijvoorbeeld "de omgang met bepaalde levensvragen" dan zullen vanuit coaching met gesprekssessies mogelijkheden worden onderzocht. Betreft de hulpvraag "het welbevinden van een oudere verhogen" dan kan vanuit welzijn de mogelijkheden van aandacht, dagbesteding op vele gebieden en interesses worden aangeboden. Bestaat de wens uit "meer conditie en afvallen" dan kan vanuit personal training een bewegingsplan met voedingsschema worden opgesteld. 

Lichaam & geest zijn ONLOSMAKELIJK aan elkaar VERBONDEN

Is er gezien de hulpvraag (of vragen) wellicht baat bij de unieke combinatie vanuit TOTAAL COACHING. Dan krijgt zowel het lichaam als de geest aandacht. Het totale "zijn" zonder dit "zweverig" te bedoelen. POSIFITTER begeleidt dus voor 1 hulpvraag of meerdere en biedt de mogelijkheid om vanuit diverse invalshoeken in die unieke mix vanuit mentale- en fysieke aspecten, het totale welzijn aandacht te geven. 

POSIFITTER vindt dat iedereen aandacht verdient. En een positieve, gezonde manier van leven eigenlijk vanzelfsprekend zou moeten zijn. De basis van welzijn die ieder mens zou moeten kunnen- en mogen ervaren. 

Vanuit zijn functie als Lifestyle Coach, Welzijnscoach,  Personal Trainer, Balanscoach & Yoga docent is Robert Onderwater binnen POSIFITTER de persoonlijke, plezierige motivator en leidraad op het gebied van aandacht, geestelijke en lichamelijke hulpvragen.

Met de geboden diensten geeft POSIFITTER een complete start gericht op het algehele welzijn en in het naleven van een duurzame, gezonde, tevreden levensstijl. Met de nodige kennis, ervaringen en motivatie is het streven mensen in beweging brengen naar een hoger kwaliteit van leven. En belangrijk(er) het zo te houden, ook na het behaalde resultaat! Afhankelijk van de "hulpvraag" wordt er op het mentale en/of fysieke vlak samen gekeken naar de mogelijkheden. Het vinden van de juiste aandacht en het veranderproces dat bij diegene past, en waardoor hij of zij daarna “POSIFITTER” in het leven zal staan!

Meer informatie over POSIFITTER & locaties lees verder

 

                                           "Voor de grootste kans op duurzaam resultaat!"