POSIFITTER  
Aandacht voor lichaam & geest

WAAROM POSIFITTER?

Als meermaals op deze website verwoord, maar ik (Robert Onderwater) kan het uit trots en enthousiasme niet vaak genoeg zeggen; "POSIFITTER is het startpunt gericht op het algehele, totale welzijn". De plek om vanuit 1 punt met de combinatie van coaching, welzijn, training & balans zowel lichaam als geest blijvend in gezond balans te brengen! Juist die mix en de duurzaamheid, het behouden van resultaten, dat is de unieke aandacht, het veranderproces die POSIFITTER biedt en van zeer hoge waarde is. Vaak lukt het wel om een hulpvraag (gedeeltelijk) aan te pakken. Maar er na een tijd nog steeds tevreden en positief op terugkijken, dat blijvende resultaat wordt helaas vaak niet gehaald. Vanuit POSIFITTER kan ik er helaas geen 100% garantie op geven, maar zullen wij er samen alles aan doen om te streven naar het best haalbare resultaat!

ER SAMEN VOOR GAAN, wat de hulpvraag ook is, daar zullen wij alles aan doen. BELOOFD!

Onze eerste prioriteit is de cliënt/coachee vanaf het eerste contactmoment het oprecht goede gevoel te kunnen geven. Om op een voor hem/haar fijne, positieve manier met vertrouwen en binnen alle veiligheid over de hulpvraag te kunnen praten. Het juiste startpunt waar iedereen, ongeacht leeftijd of geslacht, "gewoon" een eerste afspraak kan maken om zijn/haar hulpvraag voor te leggen. Wat die vraag ook is. De klik moet er zijn en het wederzijds goede gevoel.

Door vast te houden aan onze gestructureerde methode van oprechte aandacht vanaf het eerste intakegesprek, werken we vanuit de juiste "fundering". Pas dan kan op de hoogste slagingskans aan de persoonlijke doelstellingen van de cliënt/coachee worden gewerkt.


Op de HOOGSTE SLAGINGSKANS inzetten, WAAROM zou je met MINDER genoegen nemen?!

Dat vertrouwen, de unieke mix van aandacht, mentale- en fysieke mogelijkheden. Een echt helpende hand vanuit het samen doen. Positieve motivatie en doorzetten om mensen te laten groeien in het algehele welbevinden is het imago dat POSIFITTER in de markt wil blijven uitstralen!

 LOCATIES

POSIFITTER biedt diensten in geheel Flevoland o.a. Almere, Lelystad, Dronten, Zeewolde, Gooi & Vechtstreek o.a. Hilversum, Huizen, Laren, Weesp en in de regio Amsterdam

Het contact kan in de eigen vertrouwde omgeving van thuis, buiten of werklocatie (bedrijf, instelling, school) plaatsvinden. Of in één van onze sfeervol ingerichte gespreksruimtes (1 op 1 spreekkamers en groepsruimtes). POSIFITTER is lid van Het Coachhuis waardoor wij op meer dan 100 locaties de afspraak kunnen inplannen (o.a. Almere, Harderwijk, Hilversum, Amsterdam). 

Online gesprekken bieden wij via diverse programma's o.a. Zoom, facetime, Skype, VSee

Vanuit de beroepsvereniging NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en LVSC (Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching) is de eis voor aansluiting met een individu gerichte opleiding op hbo niveau of een coachopleiding gecertificeerd op Europees niveau. Voor de professionele uitvoering van het beroep coaching en trainer is het vanuit POSIFITTER ook zeer belangrijk dat aan die eis van opleiding moet worden voldaan. 

coachhuis_trans_big-2
coachhuis_trans_big-2
Logo erkenning totaal met geel logo
Logo erkenning totaal met geel logo

Vandaar dat Robert Onderwater als lifestyle coach voldoet aan deze eis conform de EU-richtlijn 2005/36/EG van het Europees Parlement en de Raad van 7 september 2005 betreffende de erkenning van beroepskwalificaties. 


"Dat geeft vertrouwen en zekerheid!"