POSIFITTER  
Aandacht voor lichaam & geest

OVER MIJ

Ik ben Robert Onderwater. Lifestyle Coach, Welzijnscoach, Personal Coach/Trainer & Balanscoach en ben woonachtig in Almere. Als erkend gediplomeerd opgeleide coach is het mijn missie, en geeft het mij veel voldoening, om d.m.v. coaching & training anderen te helpen inzien hoe voor hen meer tevredenheid in totale welzijn te bereiken is

Vanuit mijn praktijk POSIFITTER heb ik die mogelijkheid om anderen middels persoonlijke aandacht verder te brengen naar een haalbaar fijnere toekomst. Ik ga uit van de mogelijkheden van mensen. Die herkennen, naar boven halen en te gebruiken om te werken aan de hulpvraag/vragen. Het stellen van realistische doelen. Samen kijken, luisteren en stappen ondernemen om d.m.v. een passend, persoonlijk welzijnsplan en de juiste aandacht (weer) zo goed mogelijk in je vel te zitten. Wat de uitdaging ook is! 

Naast mijn geleerde kennis vanuit de opleidingen en praktijk, ben ik op vele gebieden (zowel mentaal als fysiek) ervaringsdeskundige. Dus als ik zeg dat ik je begrijp, is dat vaak uit ervaring ook echt zo!

Wil jij jouw verhaal en jouw doelen met mij delen, dan hoor ik je graag!

Om anderen te inspireren en motiveren, stel ik mij graag kwetsbaar op. Want vooral trots ben ik. Trots om het resultaat van mijn eigen ervaringen in mijn succesverhaal met iedereen te delen. 


Wil je meer weten over mijn verhaal? lees verder

Met POSFITTE groet, Robert Onderwater